Waar ik jou mee kan helpen
Hoe dan ?

In ons kennismakingsgesprek vertel je me waar je in vastloopt, waarmee ik je kan helpen en stellen we de 'coachvraag' vast.
We tasten af of er een 'klik' is voor een goede samenwerking en als dat zo is vertel ik je over mijn werkwijze en wat je daarbij kunt verwachten.
In bijeenkomsten van ca.1,5 uur leer ik je hoe je ervoor kunt zorgen anders met spanning om te gaan waardoor je meer rust in je hoofd en lichaam zal ervaren.
Niet door te onderwijzen, maar door te ondersteunen en inspireren. Daarbij stel ik vragen, waarbij de uitkomst je bewustwording en nieuwe mogelijkheden opleveren.
Dit zet aan tot effectief gedrag en persoonlijke groei.Hierbij gebruik ik diverse methodes uit mijn opleidingen: Stress en Burn-out coaching,
NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Rationeel Emotieve Training (RET) en diverse ontspanningsoefeningen.
Het tempo van coaching stem ik af op jou en op wat jij op dat moment aankunt.

balans

Ingesleten patronen worden zichtbaar en de nieuwe kennis en inzichten geven je richting naar het doel wat je wilt bereiken.
Dit vergroot je zelfvertrouwen, zorgt voor ontwikkeling en toepassen van eigen mogelijkheden.
Aan het eind van het traject ben je in staat te doen wat jij zelf wilt in plaats van te doen wat je denkt dat je omgeving van je verwacht.
Weet je waar je goed in bent en kan je weer excelleren.
Je staat zelf weer aan het roer van je leven en door je talenten, je mogelijkheden en vaardigheden in te zetten blijf je op koers.
Herken je iets van bovenstaande en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is coaching wellicht iets voor jou.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan contact met me op    0622262750      piet@choicebymind.nl